My Flipped Classroom (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Jens H. Jensen


Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759325148
Udgivelsesdato: 24-08-2015
Serie: Kapitel 7 i Universitetspædagogiske praksisser
Sideantal: 22 Sider
Fagredaktør: Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen
Filtype: pdf
Filstørrelse: 5809 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker.
PRIS
19,60 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker.

Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktionsforskning Internationalisering Studiearbejde mellem timerne Talentudvikling Ph.d.-vejledning Quiz og digitale opgaver Coursera-kursus Flipped classroom Pædagogisk studiereform Kursusudvikling Eksamensudvikling "Scholarship of teaching and learning" Bogen er tænkt som en inspiration til både de enkelte undervisere og til uddannelsesplanlæggere og studieledere på alle videregående uddannelser.

Anmeldelser (0)