Myter om magten: Om kvinder i topledelse Forstør

Myter om magten: Om kvinder i topledelse (e-bog, epub)

Af: Christina Burgwald

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-06-26
Udgivelse: Edition 1
Udgiver: Gyldendal
Medforfattere: Christina Burgwald, Janne Moltke-Leth, Karen Wibling Solgård, Kirsten Harting, Line Sandberg, Mette Boysen, Nanna-Louise Wildfang Linde, Rikke Christensen, Sille Stener
ISBN-13: 9788702114317
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 593 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor er der kun omkring seks procent kvinder i toppen af dansk erhvervsliv, når de udgør 65 procent af optaget på de videregående uddannelser? Kan kvinderne ikke klare mosten? Er der for koldt på toppen? Eller tjekker de frivilligt ud af karrieren, så snart der kommer børn m.m. på hjemmebanen?

Myter om magten handler om kvinder i dansk topledelse – eller rettere sagt om, hvorfor kvinderne ikke er der, og hvilken betydning det har for samfundet og de danske virksomheder.

Bogen giver dig indblik i den reelle situation på toppen,og forfatterne giver deres ideer til, hvordan politikere, virksomheder og kvinderne selv kan arbejde med at ændre denne skævvridning.

Få holdninger til og eksempler på, hvordan vi kan udnytte den danske talentmasse bedre. Læs også de kontroversielle indrømmelser fra mandlige topledere og insiderhistorier fra nogle af de kvinder, som bevæger sig omkring glasloftet.

Borsen.dk gav denne bog 6 stjerner.

"Bogen er gennemarbejdet og har både sine kvantitative og kvalitative facts på plads. Den er nem at læse og god at få forstand af, ligesom oversigterne til sidst giver input til, hvordan både kvinderne selv, politikere, virksomheder og medier kan begynde at gøre noget mere ved talentreduktionens udfordringer."

Læs hele anmeldelsen her

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Myter om magten: Om kvinder i topledelse

Myter om magten: Om kvinder i topledelse