Når alting skrider Forstør

Når alting skrider (e-bog, epub)

Af: Tor Hal

Forlag: Halvind
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788771438123
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 279 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I romanen "Når alting skrider" fortæller forfatteren Tor Hal biografiske hverdagshistorier fra sin hjemby. Det er trivielle historier om hverdagsliv og død, om heltmodige kampe for at overleve og klare sig på trods af vilkårene. Der sker ikke meget, - og så sker der alligevel en hel masse i det små. Tragedie og komedie er ikke kun genrer på teatret, men også i det virkelige liv. Tor Hal fortæller disse hverdagshistorier fra sin hjemby med med humor - og satiriske kommentarer til sit eget og de andres liv.
Tor Hal er i en slags eksistentiel krise og har mistet orienteringen i et samfund, som, han mener, er angrebet af ”..en altødelæggende virus..” og at ”Det er selve kreativiteten og fantasien som er angrebet.”
Forfatteren har mistet meningen med livet og håber, at han ved at skrive om sin by og venner kan få nyt livsmod. Vi er med på sidelinjen – måned efter måned, når forfatteren afslører intime detaljer om sine nærmeste. På en måde udstiller han dem, men han har sløret navne og identiteter, for han ønsker jo ikke at hænge nogen ud. Han skriver selv: - Jeg ville i et år gå rundt som en spion i fjendeland; opsnappe replikker, notere oplysninger og iagttagelser, skrive alt ned om venner og fjender uden på nogen måde selv at blive følelsesmæssigt involveret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når alting skrider

Når alting skrider