Næslandet 1: Legenden om Querqus Skjoldet (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Eva Egeskjold


Forlag: Forlaget Andersen & Vig
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799917693
Udgave: 3
Udgivelsesdato: 10-11-2017
Serie: Næslandet
Serienummer: 1
Illustrator: Emil Landgreen
Fagredaktør: N.C. Ganderup
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2702 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
1. del af den særdeles anmelderroste YA fantasyserie om pigen Oona, der vokser op i en verden, som det viser sig, at hun slet ikke kender. Serien består af i alt fire bind.
Formater / udgaver
166,00 kr
105,40 kr
PRIS
105,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

'... Imponerende, velkomponeret og original ...' anmelder, STEFFEN LARSEN, POLITIKEN '... det går stærkt, når denne episke fantasy sætter alle sejl til, så action, forelskelse og en fantastisk verden går op i en højere enhed. Bind tre læste jeg på en dag. Jeg vil have bind fire nu! ...' WEEKENDAVISEN

1. del af den særdeles anmelderroste YA fantasyserie om pigen Oona, der vokser op i en verden, som det viser sig, at hun slet ikke kender. Oona er udvalgt af en profeti, der knytter sig til Legenden om Querqus Skjoldet. Først den nat, hun gennemgår den rituelle indvielse til voksen, løftes sløret for hendes skæbne. Næslandet viser sig at være spækket med hemmeligheder, løgne og bedrag – og fyldt med væsener, hun ikke kender til. Efterhånden som Oona trækkes ind i eventyret, foldes Næslandets univers sig ud for både hende og læseren. Fortællingen gør brug af sit helt eget bestiarium og ikke af de gængse væsener, man oftest møder i fantasy.

Anmeldelser (0)