Næsten levende Forstør

Næsten levende (e-bog, epub)

Af: Liv Mørk

Forlag: Touchbooks
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 415
Dato for udgivelse: 2013-08-27
ISBN-13: 9788793059047
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 864 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Næsten levende er en spændingsroman der foregår i et krigshærget Italien, men som trækker lange spor tilbage i fortiden og rækker langt ind i de generationer, der kommer efter krigen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
103,15 kr

103,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Næsten levende er en slægtskrimi, der begynder i Italien under anden verdenskrig. Fortællingen har dog tråde tilbage til den forhistoriske Pekingmand, hvis værdifulde knogler forsvinder på et japansk militærskib under krigen. Om bord på skibet er den italienske general Pier Francesco Calibano, der får knoglerne i sin varetægt, hvilket skal vise sig at være fatalt for ham. Da han kommer hjem opdager han, at hans forlovede Elisa er blevet gravid efter en voldtægt af den lokale landsbytosse Hesten. Generalen gifter sig alligevel med Elisa og accepterer barnet som sit. Men da han vender hjem efter krigens slutning går det galt, og generalen bliver morder. Den myrdede begynder at hjemsøge generalen i alle de spejle han går forbi, og det ene mord bliver til flere som tiden går og forbandelsen fra de forhistoriske knogler trænger ned gennem de nye generationer i generalens familie. Det er en historie fuld af fortællinger om livet i krigens og efterkrigstidens Italien, om forunderlige og rørende og ofte ganske morsomme mennesker, der drives af deres begær og ikke holder sig tilbage fra noget for at opnå det, de begærer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Næsten levende

Næsten levende

Næsten levende er en spændingsroman der foregår i et krigshærget Italien, men som trækker lange spor tilbage i fortiden og rækker langt ind i de generationer, der kommer efter krigen.