Nat over Germania (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Harald Gilbers

Forlag: Forlaget Mrs Robinson
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-07-28
Oversætter: Jens von Freiesleben
ISBN-13: 9788793431034
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 911 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Berlin 1944. Forhenværende kriminalkommissær Oppenheimer beordres til at medvirke ved efterforskningen af en række mord på unge kvinder.

Flere detaljer

Formater / udgaver
230,20 kr
103,10 kr
PRIS
103,10 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Berlin 1944. Forhenværende kriminalkommissær Richard Oppenheimer beordres til at medvirke ved efterforskningen af en række bestialske mord på unge kvinder. Sammen med lederen af efterforskningen, SS-manden Vogler, kommer Oppenheimer i jagten på morderen ud i alle afkroge af den tyske hovedstad og må samtidig lære at manøvrere i det nationalsocialistiske samfunds organiserede vanvid, hvor devisen er alles kamp mod alle, og hvor kun den stærkeste overlever. Her er Oppenheimers chancer ikke store, for han er jøde og er udelukkende i live, fordi han er gift med en ikke-jødisk kvinde. Men hvad vil der ske med Oppenheimer, når efterforskningen er afsluttet, og nazisterne ikke længere har brug for ham? "Nat over Germania" blev hædret med den tyske Friedrich-Glauser-Preis for Bedste Debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nat over Germania

Nat over Germania

Berlin 1944. Forhenværende kriminalkommissær Oppenheimer beordres til at medvirke ved efterforskningen af en række mord på unge kvinder.