Nej: Vaudeville i een Akt (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Johan Ludvig Heiberg

Forlag: SAGA Egmont
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 74
Dato for udgivelse: 2019-04-15
Udgiver: SAGA Egmont
ISBN-13: 9788711650929
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 202 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En syngende vaudeville i én akt om Klokkeren Link fra Grenå, der har et hyr med at finde sig en hustru, da han har gjort sig selv morderligt til grin hos nogle fornemme folk i København. Selv ombord på skibet fra Kalundborg til Århus ser kvinderne mistroisk på ham, og lige meget hvad han spørger om er svaret et rungende Nej!. Men med ét trækker det op til voldsom søgang. Alle damerne flygter ned i deres kahytter. Kun én bliver tilbage, og det går snart op for hr. Link, at denne kvinde er noget særligt. Ja, hun er noget helt særligt!
Johan Ludvig Heiberg (1791-1860) var en dansk dramatiker, digter, kritiker og i en periode også chef for Det Kgl. Teater (1849-56). Johan Ludvig Heiberg var en markant skikkelse i datidens københavnske borgerskab og kulturelite. Han introducerede genren ‘vaudeville‘ i dansk teater, der sammenfletter skue- og syngespil. Han voksede op under privilegerede kår og havde derfor adgang til både uddannelse og mange af den romantiske periodes største kulturpersonligheder såsom Adam Oehlenschläger, familierne Rahbek og Bruun, Jens Baggesen, H.C. Ørsted og mange flere.
Johan Ludvig Heiberg var i øvrigt en bærende kraft i introduktionen af den tyske filosof Hegel og hans værker i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nej: Vaudeville i een Akt

Nej: Vaudeville i een Akt