Netværksanalyse: en introduktion Forstør

Netværksanalyse: en introduktion (e-bog, pdf, drm)

Af: Lasse Folke Henriksen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 2016-10-27
Medforfattere: Lasse Folke Henriksen, Christian Waldstrøm
ISBN-13: 9788759328330
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4062 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 168
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Gennem brug af eksempler på og visualiseringer af netværk vises det, hvordan man kan analysere sociale strukturer og aktørers positioner i netværk.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

130,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Netværksanalyse er en metode, som vinder frem på en række områder indenfor særligt samfunds- og sundhedsvidenskaberne. Netværksanalyse - en introduktion indfører læseren i netværksanalysens grundlæggende elementer. Bogen giver et overblik over nogle af de vigtigste netværksteorier samt, hvordan man designer en netværksanalyse og indsamler data. Endelig gennemgår den en række centrale netværksanalytiske teknikker til analyse og visualisering af data. Kombinationen af disse elementer giver læseren et godt fundament for at kunne foretage egne netværksanalyser. Gennem brug af eksempler på og visualiseringer af netværk vises det, hvordan man kan analysere sociale strukturer og aktørers positioner i netværk. Introduktionen er henvendt til studerende på alle videregående uddannelser, samt til ledere, konsulenter, behandlere og andre praktikere, der ønsker at kunne gennemføre simple netværksanalyser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Netværksanalyse: en introduktion

Netværksanalyse: en introduktion

Gennem brug af eksempler på og visualiseringer af netværk vises det, hvordan man kan analysere sociale strukturer og aktørers positioner i netværk.