Onde spil (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Angela Marsons


Forlag: Jentas
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771076219
Udgivelsesdato: 21-12-2018
Serie: Kim Stone
Serienummer: 2
Oversætter: Stig W. Jørgensen
Sideantal: 360 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2095 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
143,70 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hævnens time er kommet...

Da en voldtægtsforbryder bliver fundet brutalt myrdet i en passage, er det op til kommissær Kim Stone og hendes folk at løse sagen hurtigt.

Men hun har ikke en chance for at vide, hvad hun egentlig er oppe imod. Bag mandens morder gemmer sig en vaskeægte sociopat, der udfører sine egne forskruede eksperimenter med nogle af samfundets mest sårbare.

Da det ene hævnmord efter det andet sker, bliver det tydeligt for Kim, at der er noget langt mere uhyggeligt på færde. Og som om det ikke var nok, er der også noget, der tyder på, at Kims egne svagheder står for skud.

Jeg kunne ikke få nok af dette fremragende krimiplot ... en historie, der griber en i kraven og ikke giver slip før den allersidste sætning. Irish Sunday Independent

Jeg er ærlig talt målløs over, hvor fantastisk denne bog var ... en af de bedste nye krimiforfattere i 2015, måske i hele årtiet ... Onde spil er en bog, der skal læses; sikkert en af de bedste, jeg kommer til at læse i år. Book Addict Shaun

Angela Marsons er forfatteren af bestseller-serien om kommissær Kim Stone. Hendes bøger har solgt mere end to millioner eksemplarer på to år.

Anmeldelser (0)