Ondt blod (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Arne Dahl


Forlag: Modtryk
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770536721
Udgave: 6. udgave
Udgivelsesdato: 09-08-2011
Serie: Serien om A-gruppen
Serienummer: Bind 2
Oversætter: Anders Johansen
Sideantal: 344 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 535 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
En svensk litteraturkritiker med tilknytning til USA tortureres ihjel på den mest sataniske måde i et kosteskab i Newark-lufthavnen uden for New York, og morderen booker sig ind på den ledige plads i SAS-flyet SK 904 mod Stockholm. FBI underretter svensk politi, men det eneste, de får at vide, er at der er en brutal seriemorder på vej i flyet mod Stockholm – de ved bare ikke, hvem af passagererne det er. Specialenheden A-gruppen begiver sig til lufthavnen. Og det er på høje tid. Sverige er på vej til at importere sin første ægte, amerikanske seriemorder. Det er optakten til et gruopvækkende hændelsesforløb, der trækker Paul Hjelm og A-gruppen længere og længere ind mod mørkets hjerte og dybt ned i sjælens allermørkeste krinkelkroge. ONDT BLOD er andet bind i serien om Paul Hjelm og hans kolleger i A-gruppen – Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter – en specialenhed af håndplukkede politifolk med hver deres personlighed, særheder og kompetencer.
PRIS
82,80 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

En svensk litteraturkritiker med tilknytning til USA tortureres ihjel på den mest sataniske måde i et kosteskab i Newark-lufthavnen uden for New York, og morderen booker sig ind på den ledige plads i SAS-flyet SK 904 mod Stockholm. FBI underretter svensk politi, men det eneste, de får at vide, er at der er en brutal seriemorder på vej i flyet mod Stockholm – de ved bare ikke, hvem af passagererne det er. Specialenheden A-gruppen begiver sig til lufthavnen. Og det er på høje tid. Sverige er på vej til at importere sin første ægte, amerikanske seriemorder. Det er optakten til et gruopvækkende hændelsesforløb, der trækker Paul Hjelm og A-gruppen længere og længere ind mod mørkets hjerte og dybt ned i sjælens allermørkeste krinkelkroge.

ONDT BLOD er andet bind i serien om Paul Hjelm og hans kolleger i A-gruppen – Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter – en specialenhed af håndplukkede politifolk med hver deres personlighed, særheder og kompetencer.

"Arne Dahl er med raketfart ved at skrive sig op på svensk krimis trone som fuldværdig arvtager til Sjöwall-Wahlöö. Information

”Ondt blod” er topprofessionel svensk krimi og samtidig indsigtsfuld og tankevækkende satirisk samfundskritik. Jyllands-Posten

”Ondt Blod” er en frysende, rystende og effektiv politi-thriller, der har mere på hjerte, end man først tror. B.T."

Anmeldelser (0)