Onenote 2013 for alle Forstør

Onenote 2013 for alle (e-bog, epub)

Af: Lars Ljungqvist

Forlag: Libris Digimental A/S
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 104
Dato for udgivelse: 2014-10-22
ISBN-13: 9788778536037
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 8781 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Har du altid savnet et (gratis) note-program, som kan bruges i stort set alle situationer? Nu behøver du ikke at lede længere.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
97,90 kr
pdf
97,90 kr

97,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Har du altid savnet et (gratis) note-program, som kan bruges i stort set alle situationer? Nu behøver du ikke at lede længere. Nu er verdens førende note-program fra Windows, OneNote, blevet gratis. OneNote er et program, som indeholder utrolig mange funktioner: Lige fra, selvfølgelig, at kunne tage hurtige noter, til indsætning af filer, deling af notesbøger med andre, scanning og læsning af pdf-dokumenter og meget mere. Gratis-udgaven kommer med næsten fuld funktionalitet – så der er intet at tabe ved at downloade programmet. Dette hæfte henvender sig til både helt nye og let øvede brugere af OneNote. Der startes helt fra bunden, og brugerfladen og de basale funktioner forklares indgående. Derefter bygges der ovenpå, og man kommer hurtigt, selv som nybegynder, ud i de allerfleste kroge af programmet. Hæftet er opbygget så du tages igennem en række konkrete opgaver, som lærer dig funktionerne i praksis. Hæftet er skrevet som en visuel guide med én simpel, illustreret vejledning på hver side. Kort sagt: OneNote 2013 er et utrolig funktionelt og nu gratis program, og med dette hæfte kommer du godt i gang med at bruge det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Onenote 2013 for alle

Onenote 2013 for alle

Har du altid savnet et (gratis) note-program, som kan bruges i stort set alle situationer? Nu behøver du ikke at lede længere.