Opgavebog til Erhvervsøkonomi - for alle Forstør

Opgavebog til Erhvervsøkonomi - for alle (e-bog, pdf, drm)

Af: Jan Pedersen

Forlag: Forlaget Solhøj
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-08-01
Udgivelse: 1
Illustrator: Frederikke Foss
ISBN-13: 9788793562035
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 936 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 500
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Dette er opgavebogen til Erhvervsøkonomi - for alle. Bogen kan bruges sammen med teoribogen, men kan også sagtens bruges sammen med andre teoribøger.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Limryg
257,30 kr
pdf, drm
177,40 kr

177,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Erhvervsøkonomi – for alle, er en ny og stærkt opdateret afløser for bøgerne Virksomhedsøkonomi og Erhvervsøkonomi, som gennem næ­sten 25 år, blev udgivet på Erhvervsskolernes Forlag (det nuværende Praxis). Erhvervsøkonomi – for alle, udgives nu på Forlaget Solhøj, hvilket gi­ver en lang række fordele. Udover en lavere pris, vil bogen også fin­des både som en traditionel papirbog, og som E-bog. Teoribogen og opgavebogen er ligeledes blevet adskilt, da mange kø­ber bogen, som et opslagsværk og dermed ikke gør brug af opgavede­len. Opgavebogen er opdelt, så der er opgaver til hvert kapitel i teoribogen, derudover er der en lang række blandede opgaver bagest i opgave­bogen. Jeg har valgt ikke, at bruge plads på at inkludere tidligere eksamens­opgaver i opgavesamlingen. Disse kan i stedet downloades gratis fra forlagets facebook side (https://www.facebook.com/ForlagetSolhoj/?ref=bookmarks), hvor de løbende vil blive opdateres. Da denne bog udgives på forfatterens eget forlag og ved hjælp af mo­derne trykketeknologi, som muliggør økonomisk produktion af mindre oplag, vil der også være mulighed for at få lavet specialtilpassede ud­gaver, hvor f.eks. underviserens eget materiale bliver tilføjet bogen, el­ler udgave med virksomhedsspecifikt indhold. Kontakt forfatteren på jan@eagleeye.co.dk, for at høre nærmere om disse muligheder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Opgavebog til Erhvervsøkonomi - for alle

Opgavebog til Erhvervsøkonomi - for alle

Dette er opgavebogen til Erhvervsøkonomi - for alle. Bogen kan bruges sammen med teoribogen, men kan også sagtens bruges sammen med andre teoribøger.