På ferie i Pakistan - Børnene i Byled 12 (Ebog, Pdf, Dansk)

Af: Esma Suleyman


Forlag: DigTea
Format: pdf
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793018877
Udgave: 1. udgave
Udgivelsesdato: 26-01-2014
Serie: Børnene i Byled
Serienummer: 12
Illustrator: Mette Bødker
Sideantal: 16 Sider
Filtype: pdf
Filstørrelse: 2517 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
I morgen er det ferie. Ali tror, han er den, der er mest glad. Han skal til Pakistan. Han skal besøge sin store familie, til bryllup og meget andet. Der er fi nt i Pakistan, men han er mest dansk. Han savner Noa. Alle historierne har “Læs med lyd” støtte. Børnene i Byled er tolv bøger, der er udarbejdet med tekster, der efterhånden bliver sværere og længere, så begynderlæseren udfordres en smule fra først til sidst. Denne Børnene i Byled-bog har lix 11.
PRIS
45,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I morgen er det ferie. Ali tror, han er den, der er mest glad. Han skal til Pakistan. Han skal besøge sin store familie, til bryllup og meget andet. Der er fint i Pakistan, men han er mest dansk. Han savner Noa. Alle historierne har “Læs med lyd” støtte.

Børnene i Byled er tolv bøger, der er udarbejdet med tekster, der efterhånden bliver sværere og længere, så begynderlæseren udfordres en smule fra først til sidst.

Hver ny historie har få nye ord. Efterhånden bliver ordene længere, der kommer fl ere ord med endelser og fl ere konsonanter efter hinanden. QR-bøgerne fra DigTea giver med QR-koder barnet mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. Scan QRkoden til hver historie med en smartphone eller tablet med kamera og hør oplæsning af teksten.

Børnene i Byled-bøgerne: 1. Her er Anna 2. Noa og Ali 3. Sol og måne 4. Det er vinter 5. Annas venner 6. 1.b læser 7. På tur 8. Hjemme hos Sadia 9. I Byled skov 10. Spionklubben 11. På tur med hunde 12. På ferie i Pakistan

Denne Børnene i Byled-bog har lix 11.

Anmeldelser (0)