Pakhusmysteriet
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Pakhusmysteriet (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Jens Jørgensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726087826
Udgivelsesdato: 16-01-2019
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 108 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 242 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
PRIS
61,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lars er en stor dreng med tæt, kommunefarvet hår. En almindelig, kedelig lørdag morgen er han på vej rundt med de sidste morgenaviser. Det er buldrende mørkt. Pludselig hører han en tyverialarm og snart efter nogle politisirener. Et øjeblik efter passerer to biler den hæk, hvor Lars uvilkårligt har presset sig ind. Bilerne standser, og en række korte kommandoer flyver gennem luften. En enkelt sætning når Lars‘ ører: "pakhuset, om en time." så fortsætter de to biler i hver sin retning.
Lars forlader sin avisrute, og få timer senere er han sammen med sine bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, indfanget i en dødsens farlig jagt på en forbryderbande, der holder til i byens havnekvarter.

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. "Lars & co." henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen "Stormagtsproblemer 1955-62" i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog "H.C. Andersen – en sand myte", der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.

Anmeldelser (0)