Papa Hemingway
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Papa Hemingway (Ebog, Epub, Dansk)

Af: A.E. Hotchner

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711922903
Udgivelsesdato: 10-01-2018
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 358 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 22756 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
261,00 kr
132,40 kr
PRIS
132,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Man kan vanskeligt forestille sig nogen bedre biografi" Life
Få mænd kom så tæt på Ernest Hemingway som A.E. Hocthner. "Papa Hemingway" er Hotchners meget personlige biografi om vennen Ernest Hemingway. En bestseller som siden den udkom første gang i 1965, er udgivet i 34 lande og på 28 sprog.
"Jeg var hans nære ven gennem 14 år, lige til den dag han døde. Jeg vidste alt om hans liv: de eventyr, de samtaler, de drømme, de skuffelser, de triumfer og nederlag, der kendetegnede denne komplicerede, enestående, humoristiske, vitale, morskabssøgende mand, som var Ernest Hemingway", skriver Hotchner i bogens forord.
Hotchtner mødte Hemingway første gang på Cuba i 1948 som ung amerikansk journalist. I årene der fulgte tilbragte de lange perioder sammen – i Hemingways hjem i Havana, i Key West og i Ketchum, Idaho. De rejste til Paris, Venedig, den franske riviera og ikke mindst til tyrefægtning i Spanien.
Fortid og samtid væves sammen af de mange flashbacks til barndommen, til Paris i 1920’erne og til personer og begivenheder, som inspirerede til Hemingways romaner og noveller. Bogen tegner et helt unikt billede af en af verdens mest berømte og mytiske forfattere og hans relation til andre forfattere, venner og ikke mindst de fire hustruer.

Anmeldelser (0)