Perlegrus og æbleflæsk Forstør

Perlegrus og æbleflæsk (e-bog, epub)

Af: Asger Berg

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 133
Dato for udgivelse: 2014-03-15
Udgivelse: 1.
Illustrator: A K, Jørgen Saabye, Henrik Monved
Redaktion: Susanne Ove
ISBN-13: 9788793175532
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7580 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Små humoristiske essays om hverdagsliv og dagligdagens mennesker omkring årtusindskiftet. Et udvalg af forfatterens avisklummer – fra dag til dag.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
113,20 kr
epub
72,20 kr

72,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Små humoristiske essays om hverdagsliv og dagligdagens mennesker omkring årtusindskiftet. Et udvalg af forfatterens avisklummer – fra dag til dag. Uddrag af bogen ÆBLEFLÆSK Solsorten får de fleste, men jeg sankede dog en posefuld af de nedfaldne under det gamle filippatræ. Med én hensigt: æbleflæsk. Siden sidste sæson er vi ganske vist blevet vegetarer, min hustru og jeg. Mest min hustru. Men som bekendt er der syv slags vegetarer: nogle må spise fisk, andre spiser æg eller smør, og atter andre drikker komælk. Og jeg mener at høre til den ottende kategori, som gerne må spise én portion æbleflæsk om året. Jeg skrællede og snittede og fjernede kernehuse og stillede alt klart til min hustru. Det var hendes maddag. Så blev det spisetid, og ind på bordet kom de kogte kartofler, det grove rugbrød og – æblemos. Ak, lille solsort, du kunne gerne have beholdt det hele! For æbleflæsk uden flæsk er dog en skrækkelig blanding! Forfatterbiografi: Asger Berg, født 1949. Cand.mag., tidligere gymnasielærer. Har skrevet artikler, avisklummer, sange og revyviser i eget navn eller under mærket ”Mimersvæld” eller ”Lars Kanit.”

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Perlegrus og æbleflæsk

Perlegrus og æbleflæsk

Små humoristiske essays om hverdagsliv og dagligdagens mennesker omkring årtusindskiftet. Et udvalg af forfatterens avisklummer – fra dag til dag.