Persondataretlige grundfigurer: Strejftog i den nye persondataret Forstør

Persondataretlige grundfigurer: Strejftog i den nye persondataret (e-bog, pdf, drm)

Af: Peter Blume

Forlag: DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 195
Dato for udgivelse: 2017-02-04
Udgivelse: 1
ISBN-13: 9788771980585
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1165 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 292
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
348,00 kr
pdf, drm
317,65 kr

317,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med EU-persondataretsforordningen er der sket væsentlige ændringer i den persondataretlige regulering, som ikke blot har praktisk, men tillige principiel betydning. Meget af det, som med persondataloven gælder i dag, vil fortsætte, men i en ny indpakning, samtidig med at egentlige nye tiltag ser dagens lys. Dette bliver en del af dansk ret, når forordningen får virkninger 25. maj 2018. Denne begivenhed gør det nærliggende at overveje de grundlæggende retlige figurer, der understøtter databeskyttelsen og som har betydning for den interesseafvejning, som reguleringen hviler på. Et centralt spørgsmål er på hvilken måde relationerne mellem de registrerede og de dataansvarlige samt databehandlerne kan normeres således, at der en tilfredsstillende databeskyttelse og samtidig en realistisk mulighed for at anvende personoplysninger. Dette spørgsmål kræver konstant nye svar. Bogen indeholder overvejelser og refleksioner vedrørende en række af persondatarettens grundspørgsmål. Om Forfatteren: Peter Blume er professor ved Det Juridisk Fakultet, Københavns Universitet, hvor han forsker og underviser i persondataret. Forfatter til mange persondataretlige artikler og bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Persondataretlige grundfigurer: Strejftog i den nye persondataret

Persondataretlige grundfigurer: Strejftog i den nye persondataret