Pickwick-klubben Forstør

Pickwick-klubben (e-bog, epub)

Af: Charles Dickens

Forlag: eBibliotek 1800
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 996
Dato for udgivelse: 2017-03-06
Oversætter: Ludvig Moltke
Redaktion: Vivi N. Jensen
ISBN-13: 9788779795266
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1181 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mr. Samuel Pickwick, en mild ældre herre, der har trukket sig tilbage fra forretningslivet, beslutter at drage ud i verden for at undersøge tingenes tilstand i England lige på randen af den victorianske æra; og sammen med tre yngre medlemmer af den såkaldte Pickwick-klub: Tracy Tupman, Augustus Snodgrass og Nathaniel Winkle kaster det uskyldige væsen sig ud i, hvad der skal vise sig at blive flere både eventyrlige og stærkt underholdende oplevelser.

Pickwick-klubben var Charles Dickens' første egentlige roman, og ligner i begyndelsen til dels hans tidligere små episodiske fortællinger. Men efterhånden tager det fart - især efter at den fiffige tjener Samuel Weller kommer ind i billedet i kapitel 10 - og bliver til en sammenhængende historie, hvor Pickwick og hans tre venner roder sig ud i provins-valgkampe, arvesager, forelskelser, mere eller mindre hemmelige ægteskaber og meget andet, kulminerende med en anklage mod Pickwick for brudt ægteskabsløfte og hans frivillige ophold i gældsfængsel for at nægte at betale procesomkomstninger til de to gribbe Dodson og Fogg.

Men Pickwick overlever det hele med sin uskyld i behold, takket være sin godmodighed, stædighed og overbærende menneskesyn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pickwick-klubben

Pickwick-klubben