Pigen og maleren Billeder fra lyngens land Forstør

Pigen og maleren Billeder fra lyngens land (e-bog, epub)

Af: Hjørdis Varmer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 75
Dato for udgivelse: 2017-01-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711479964
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1586 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

13-årige Ingeborg bor ude på heden. Det er langt væk fra nogen by i slutningen af 1800-tallet, og det er hårdt, for hun må hjælpe til på gården hver dag. Men en dag, på vej hjem fra skole, møder Ingeborg en maler fra Skive, som fortæller hende spændende historier fra den store by. Hun begynder at drømme. Måske hun også selv en dag kan komme til storbyen og arbejde som lærer!
Hjørdis Varmer (f. 1936) er en dansk forfatter og foredragsholder, som debuterede i 1971 med børnebogen "Per og Torben pjækker den". Hun har skrevet over 100 romaner, novellesamlinger og biografier med særligt fokus på historiske børnebøger. Hjørdis Varmer vandt Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 1987, Martin Andersen Nexø Legatet i 1997 og Lise Louise Laura Volst Pris i 2000.
"Hjørdis Varmer fortæller enkelt og informativt om livet på landet dengang, børn ikke automatisk gik i skole eller fik lov til at lege. Noget af det bedste ved bogen er næsten alt det, Hjørdis Varmer undlader at skrive og dermed overlader til fantasien og eventuelt til samtaler mellem børn og voksne i forbindelse med højtlæsning" - Dorte Hygum Sørensen i Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pigen og maleren Billeder fra lyngens land

Pigen og maleren Billeder fra lyngens land