Piger i Pension Forstør

Piger i Pension (e-bog, epub)

Af: Estrid Ott

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 155
Dato for udgivelse: 2016-10-17
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711621028
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3115 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

16-årige Amik er vokset op i Canada med sine danske forældre. Hun er en gæv pige med vandrestøvlerne solidt plantet i skovbunden. Alligevel synes hendes far, at det er ved at være tid til, at hun også lærer Danmark at kende. Amik flytter ind på en pige-pension, der er en slags kostskole for piger, hvis forældre bor i udlandet. Her møder Amik pigen Anitsa, der er fra Grønland. Livet på skolen er rart, men de savner begge to at komme ud i naturen, så en dag beslutter de sig for at sejle ud i fjorden, selv om det er bidende kold vinter. Der er bare én ting, de glemmer: at fortælle det til de vokse...
Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev kendt for sin store produktion af børnebøger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott.
Estrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansættelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dækkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mærke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bøgerne finder sted i Lapland, på Svalbard eller i Grønland, hvor hun også boede for en periode.
Estrid Ott nåede at producere mange bøger, førend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. Første bind i serien "Chicos lange vandring" vandt Kulturministeriets børnebogspris i 1958.
Estrid Ott har udgivet en række bøger under pseudonymet Magnus Moen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Piger i Pension

Piger i Pension