Politiet Forstør

Politiet (e-bog, epub)

Af: Carl Ewald

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 19
Dato for udgivelse: 2017-03-16
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711727522
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 101 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Sachsens mægtige bjerge vokser der kun graner. Faktisk er granskoven så stor og tæt, at granerne selv ikke længere vil vide af andre træer end hinanden. De er overbeviste om, at granskoven er paradis på jord. Men en dag kommer en stæreflok forbi og holder hvil i en af granerne. Da grantræet spørger stærene, om ikke de har lyst til at blive i denne fantastiske skov for evigt, får det et ganske uventet svar: "Uha, nej. Aldrig kunne jeg da begrave mig på sådan en kirkegård. Jo længere jeg ser mig om, desto tristere bliver det."
Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr.
I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene. I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Politiet

Politiet