Prinsesse på prøve/Et vanskeligt valg Forstør

Prinsesse på prøve/Et vanskeligt valg (e-bog, epub)

Af: Jessica Hart

Forlag: Harlequin
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Den eneste ene
Dato for udgivelse: 2014-03-01
Medforfattere: Jessica Hart, Ally Blake
ISBN-13: 9789150783926
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1807 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

65,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Prinsesse på prøve

Caro Cartwright er lige blevet single og har besluttet, at hun vil leve et helt almindeligt liv – og have en helt almindelige mand – men hun kan ikke sige nej, da hendes bedste veninde, prinsesse Lotty, beder hende om at give sig ud for at være prins Philippe af Montluces nye kæreste.

Philippe er vant til at omgive sig med skønne kvinder, og han er sikker på, at deres nummer hurtigt bliver gennemskuet. Hvordan skulle han kunne forelske sig i en kvinde som Caro, der hverken er smuk eller sofistikeret? Men Caro er hurtig til at vinde alles hjerter – også hans. Kan Philippe overtale Caro til at leve et usædvanligt liv som prinsesse af Montluce?


Et vanskeligt valg

Den enlige far James Dillon lever kun for sin søn, men en dag dukker der så en smuk pige op ved hans dør, og han kan ikke ignorere den tiltrækning, som opstår imellem dem. Siena Capuletti skulle kun på et ganske kort besøg i den barndomsby, som er fyldt med dårlige minder for hende. Men efterhånden som hun lærer den flotte James og hans søde lille søn at kende, taber hun sit hjerte til dem.
Hendes store problem er, at hun får tilbudt sit livs drømmejob og aldrig før har haft lyst til at blive gift og få børn. Så hvad skal hun vælge?


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Prinsesse på prøve/Et vanskeligt valg

Prinsesse på prøve/Et vanskeligt valg