Profession Forstør

Profession (e-bog, pdf, drm)

Af: Hans Jørgen Staugaard

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 106
Dato for udgivelse: 2017-01-31
ISBN-13: 9788759329320
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 973 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 159
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Er der noget særligt ved at være medlem af en profession, siden man i nogle tilfælde taler om profession i stedet for blot beskæftigelse, erhverv eller job?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

130,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Er der noget særligt ved at være medlem af en profession, siden man i nogle tilfælde taler om profession i stedet for blot beskæftigelse, erhverv eller job? Det er det hovedspørgsmål, som denne bog beskæftiger sig med. Professionsbegrebet søges indkredset ved at se på, hvordan betegnelsen ?profession' har udviklet sig i forskellige historiske perioder og i forskellige kulturelle sammenhænge. På baggrund af den aktuelle anvendelse af betegnelsen ?profession' i Danmark fokuseres på, hvilke særlige kendetegn eller markører der er typiske for især de professioner, vi ofte kalder ?velfærdsprofessionerne'. I medierne vrimler det med beretninger om, hvordan disse professioner er under pres på grund af økonomiske nedskæringer og stadig mere detaljeret styring og kontrol med det daglige arbejde. De afsluttende kapitler belyser, hvad det stigende pres betyder for professionsudøvelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Profession

Profession

Er der noget særligt ved at være medlem af en profession, siden man i nogle tilfælde taler om profession i stedet for blot beskæftigelse, erhverv eller job?