Projektledelse i politisk styrede organisationer Forstør

Projektledelse i politisk styrede organisationer (e-bog, pdf)

Af: Jørgen Rybirk

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 260
Dato for udgivelse: 2015-03-20
ISBN-13: 9788759323243
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3973 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Projekter i politisk styrede organisationer er ofte styret af helt andre forhold end dem, man finder i traditionel projektledelse.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
345,50 kr
pdf
287,40 kr

287,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Projekter i politisk styrede organisationer er ofte styret af helt andre forhold end dem, man finder i traditionel projektledelse. I politisk styrede organisationer er afvigelser og uforudsigelighed hverdag, aktørerne fylder langt mere end i traditionelle projekter, magtkampe er udbredte, og man kan ikke altid vælge de mest effektive løsninger, men må vælge dem, der kan vinde tilslutning. Projektlederen må derfor både have kendskab til projektledelsesmetoder og kunne forstå og anvende de særlige spilleregler i politisk styrede organisationer. Projektledelse i politisk styrede organisationer giver en introduktion til de vigtigste projektredskaber såvel som til en række underliggende faktorer som strategi, magt, beslutningstagning og forandring. Læseren bliver dermed klædt på til at agere kompetent og reflekteret i den politiske kontekst. Bogen kommer omkring væsentlige emner, inklusive målsætning, projekt-, tids- og økonomistyring, samspillet med organisationen og håndtering af projektets aktører. Projektlederrollen i politisk styrede organisationer kan varetages af formelle linjeledere såvel som af personer, som er udpeget til at være projektledere. Derfor henvender bogen sig både til projektledere, der skal stå for operationaliseringen af projekterne, og til ledere, der har ansvar for projekter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Projektledelse i politisk styrede organisationer

Projektledelse i politisk styrede organisationer

Projekter i politisk styrede organisationer er ofte styret af helt andre forhold end dem, man finder i traditionel projektledelse.