Prospect Park West Forstør

Prospect Park West (e-bog, epub)

Af: Amy Sohn

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
Dato for udgivelse: 2011-01-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Ulla Oxvig
ISBN-13: 9788711419083
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 561 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Området omkring Prospect Park West i Brooklyn er et fashionabelt og eftertragtet kvarter, der tiltrækker de bohemeagtige og kreative typer samt børnefamilierne fra New York. Her er smukke, historiske bygninger, grønne arealer og legepladser i massevis, bæredygtige økologiske butikker og caféer – i sandhed et mekka for områdets mange hjemmegående mødre. Men under den perfekte, velfriserede overflade lurer neuroserne, hemmelighederne og frustrationerne.
I løbet af en lang, varm sommer i Brooklyn følger vi fire meget forskellige kvinders liv. Melora er en feteret Oscar-vindende skuespillerinde på antidepressiver, der er ved at sætte hele sin karriere over styr. Rebecca er freelanceskribent, der savner gnisten i sit ægteskab og lader sig forføre af en af kvarterets berømtheder. Lizzie er tidligere lesbisk, som på trods af lækker musikermand og skøn baby stadig føler sig tiltrukket af kvinder. Karen er en hønemor, der er besat af drømmen om en bolig i det rigtige skoledistrikt, og som er villig til at gå langt for at opnå den. I takt med at kvindernes veje krydses, må de hver og en kæmpe for at udstå hverdagen, opretholde facaden og bevare deres sunde fornuft.
Prospect Park West handler om børn, ægteskab, sexliv, karriere, udseende og bopæl. Det er Sex and the City møder Desperate Housewives!
Flap 1:
"Amy Sohns nye bog får Desperate Housewives til at ligne amatører. Jeg rødmede allerede på side et og kunne ikke stoppe igen."
– Lauren Weisberger, forfatter til Djævlen går i Prada
" … en knivskarp satire over de selvoptagede karrieremennesker i det trendy Park Slope."
– Publishers Weekly
"Jeg kunne ikke lægge Amy Sohn’s Prospect Park West fra mig. Den er sjov og sexet, fyldt med Tom Wolfe-agtige skildringer af USA i dag. Den vil appellere til alle: byens farverige flokdyr, grå kontormus, mænd, kvinder, Brooklynitter, ikke-Brooklynitter, heteroseksuelle, homoseksuelle og hasbians (tidligere lesbiske – et af mange nye udtryk, jeg lærte i Sohn’s bog)."
– A.J. Jacobs, New York Times bestseller forfatter
"Sohn er den ultimative New York City pige … Hun fletter hver historie smukt sammen. Vil helt sikkert tiltrække fans af chick og mom lit. Den er bare for sjov, og siderne flyver af sted. Kom med en fortsættelse!"
– Library Journal (starred review)
"Der er unægtelig en fascination i at se karakterernes liv folde sig ud … Sohn vil få mange nye fans."
– Booklist

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Prospect Park West

Prospect Park West