Proust Bulletin No 1 Forstør

Proust Bulletin No 1 (e-bog, pdf)

Af: Nils Soelberg

Forlag: Multivers
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 111
Dato for udgivelse: 2003-01-01
Udgiver: Forlaget Multivers ApS
Redaktion: Nils Soelberg
Medforfattere: Nils Soelberg, Christopher Prendergast, Morten Jensen, Kirsten Thorup, Jes Petersen, Henning Goldbæk, Neal Ashley Conrad, Bjørn Bredal
ISBN-13: 9788779175501
Produkt type: e-bog
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Proust Bulletin No.1. er Det Danske Proust-selskabs første udgivelse - med bidrag af Niels Soelberg, Christopher Prendergast, Kirsten Thorup, Neal Ashley Conrad, Bjørn Bredal og Morten Jensen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

48,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Udgivet af Det danske Proust-selskab. Kirsten Thorup skriver blandt andet i sin artikel i Bulletinen: "I perioder har jeg brugt "På sporet..." som en Bibel - ikke sådan at forstå at der er noget helligt ved romanen, den er tværtimod yderst profan. Men jeg tager et af bindene - med den titel der nu passer til min sindsstemning - ud af reolen og slår op på en tilfældig side og er straks inde i romanens umådelige rum. Opslugt af teksten som af en gobelin, vævet i talrige farver og mønstre. Jeg bruger "På sporet..." dels til at komme ind i sprogets magiske verden ved hjælp af romanens overflødighedshorn af sanseindtryk og refleksioner, og dels for at samle mod: "Når Proust kan skrive sådan, kan jeg også". Jeg mener selvfølgelig ikke at jeg ønsker at skrive som Proust. Han er ikke noget litterært forbillede. Dertil er han for monumental og enestående. Men jeg stiller ind på hans bølgelængde for at blive inspireret af hans æstetiske radikalitet og frygtløshed og for at åbne mine sanser mod verdens vrimmel og derefter blive ført bagom tingenes virkelighed ind i den anden verden, helt ind i uendeligheden som er kunstens hjemsted."

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Proust Bulletin No 1

Proust Bulletin No 1

Proust Bulletin No.1. er Det Danske Proust-selskabs første udgivelse - med bidrag af Niels Soelberg, Christopher Prendergast, Kirsten Thorup, Neal Ashley Conrad, Bjørn Bredal og Morten Jensen.