Pukkelryg Pukkelryg Forstør

Pukkelryg Pukkelryg (e-bog, epub)

Af: Tom Franklin

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 2014-03-21
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Oversætter: Søren K. Barsøe
ISBN-13: 9788771293975
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 505 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Pigen blev aldrig fundet hverken i live eller død, og ingen kunne bevise, at Larry var skyldig i hendes forsvinden, men hele det lille samfund har undgået eller mobbet ham lige siden.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
228,75 kr
epub
49,50 kr
zip_mp3
131,95 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Amos, Mississippi, er en stille lille by på mindre end 100 sjæle, og Silas Jones er den eneste til at opretholde lov og orden i distriktet. Den sidste gang, der skete noget ophidsende her, var for tyve år siden, hvor en teenagepige forsvandt på en date med Larry Ott, som dengang var Silas’ barndomsven. Pigen blev aldrig fundet hverken i live eller død, og ingen kunne bevise, at Larry var skyldig i hendes forsvinden, men hele det lille samfund har undgået eller mobbet ham lige siden. Så bliver freden brudt igen, da endnu en ung pige forsvinder, nogen forsøger at dræbe den ensomme Larry Ott, og egnens narkoforhandler bliver myrdet. ’Pukkelryg Pukkelryg’ er en atmosfærefyldt og velskrevet sydstatskrimi, og gennem fortællingen går som en rød tråd den hemmelighed, der har fyldt to menneskers liv: den ene sort, den anden hvid. ’Pukkelryg Pukkelryg’ fik en af USA’s fornemste priser, The Crime Writers’ Associations Gold Dagger Award. ”Længe efter at de andre femoghalvfjerds spændingsbøger, du har læst i år, er flydt sammen i din hukommelse, vil du tydeligt huske denne. Franklin har skrevet ikke blot en førsteklasses thriller, men en førsteklasses roman.” Richard Russo ”En ny bog af Tom Franklin er altid en begivenhed, men Pukkelryg, Pukkelryg er mere end det – det er en bog, man må beundre. Hvilken fremragende bog af en fremragende forfatter.” Dennis Lehane

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pukkelryg Pukkelryg

Pukkelryg Pukkelryg

Pigen blev aldrig fundet hverken i live eller død, og ingen kunne bevise, at Larry var skyldig i hendes forsvinden, men hele det lille samfund har undgået eller mobbet ham lige siden.