Reagans sidste tango - USA's Mellemøstpolitik i kritisk belysning Forstør

Reagans sidste tango - USA's Mellemøstpolitik i kritisk belysning (e-bog, epub)

Af: Jens Nauntofte

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Dato for udgivelse: 2016-02-26
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711477717
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1015 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Reagans sidste tango" beretter Jens Nauntofte om, hvordan den tidligere skuespiller, forretningsmand og meddeler for FBI Ronald Reagan under sit embede som præsident for USA håndterede de mange kriser i Mellemøsten, der blev centrale for hans tid i Det hvide hus. Nauntofte trækker på sin egen erfaring som korrespondent for Danmarks Radio og Dagbladet Information, når han fortæller om CIA’s forsøg på at likvidere oberst Kaddafi i Libyen, kidnapningen af CIA-chefen William Francis Buckley, hvordan en spion for Israel stjal 850.000 sider hemmelige akter fra USA og mange andre spændende historier, der fandt sted under Reagans præsidentembede.
Da bogen blev udgivet i 1987 var den naturligvis højaktuel i sine temaer, men stadig i dag bidrager Jens Nauntoftes betragtninger med viden og vinkler på en evig aktuel konflikt samt amerikanske actioner i international politik.
Siden 1961 har Jens Nauntofte arbejdet som korrespondent og journalist med speciale i Mellemøsten for Dagbladet Information og Danmarks Radio. I 1971 skrev han første bog i en lang serie af bøger om de forskellige kriser og politiske forhold, som han var vidne til under sine udstationeringer til verdens brændpunkter. Siden da er det blevet til 14 bøger om blandt andet Israel, Mellemøsten, Vietnam, USA og Tyskland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Reagans sidste tango - USA's Mellemøstpolitik i kritisk belysning

Reagans sidste tango - USA's Mellemøstpolitik i kritisk belysning