Rebekkas roser Forstør

Rebekkas roser (e-bog, epub)

Af: Martha Christensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 178
Dato for udgivelse: 2014-11-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711322949
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1243 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En jysk landmandssøn har brudt med normerne i sit miljø ved at vælge at læse til præst i København. I sommerferien 1938 bliver konflikten synlig for alle.
Martha Christensen (1926-95) har siden debutromanen "Vær god ved Remond" (1962) skrevet en lang række romaner og noveller. Martha Christensen blev i 1987 kåret til Årets forfatter og modtog Boghandlernes Gyldne Laurbær for romanen Dansen med Regitze. I 1989 blev hun valgt til Danskernes Yndlingsforfatter.
"Rebekkas roser er en stærk og smuk roman om de mismodige, som altid vil fryse i vort kolde samfund. Martha Christensen mildner luften for dem."
- Bris, B.T.
"Hun behersker så fin, så smuk og så ærlig psykologi, gør ingen eksperimentale smutveje på tværs af den menneskelige natur eller fortaber sig i dunkle gyder. Det er næsten som om, historien om de hverdagsskæbner, hun skildrer, fortæller sig selv - hvad den selvfølgelig ikke gør, men det er just hendes kunst ... Hun skal have en buket roser."
- Anne Chaplin Hansen, Jyllands-Posten
"Martha Christensens replikkunst er et kapitel for sig. Det har aldrig været bedre end nu. Man kan høre de folk, mens man læser. Og selv om de netop ikke siger det, hører man det alligevel. Blid, men sylespids er hendes pen, når hun kradser hul i pænheden og tegner omridsene af det nødvendige engagement."
- Kurt Dahl, Land og Folk
"Rebakkas roser kan anbefales lige så varmt som Martha Christensens øvrige bøger."
- Mogens Lyhne, Aktuelt

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rebekkas roser

Rebekkas roser