Regensen Forstør

Regensen (e-bog, epub)

Af: Hans Mølbjerg

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 2017-08-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711737521
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 756 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
131,95 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Regensen" møder vi igen Niels, som i Hans Mølbjergs debutroman "Gården" voksede op i Vendsyssel i starten af det tyvende århundrede. Niels bryder med familietraditionerne og forlader gården og landlivets sikre forudsigelighed for at opleve verden. Gennem Niels oplever vi det krigshærgede Europa, der forsigtigt rejser sig af ruinerne efter 1. Verdenskrig, og vi ser 2. Verdenskrig komme som et chok for de mange mennesker, som egentlig godt ved, at Hitler bliver en stadig større og større trussel mod freden...
"Regensen" er ligesom sin forløber, "Gården", baseret på Hans Mølbjergs eget liv. Bøgerne kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig.
Den danske forfatter, digter og litteraturkritiker Hans Mølbjerg (1915-2004) voksede op på en gård i Vendsyssel. Opvæksten spiller en stor rolle i Hans Mølbjergs poesi og romaner. Universitetsstudierne i Paris og Danmark blev starten på en lang, spændende karriere som litteratur- og kunstkritiker. Hans Mølbjerg har blandt andet beskæftiget sig med Denis Diderot, Jean Jacques Rousseau, dansk lyrik og europæisk kultur- og idehistorie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Regensen

Regensen