Rejsekammeraten Forstør

Rejsekammeraten (e-bog, epub)

Af: Peter Dürrfeld

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 158
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711731116
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1376 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
200,05 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Og jeg fortæller Far, at jeg ikke vil have, at han nogensinde dør! Men det kan Far nu ikke love mig, at han vil lade være med. Han regner ikke med, at han skal blive det eneste menneske i verdenshistorien, der kan slippe for at tømme den bitre kalk. Men han lover mig, at han nok skal passe godt på sig selv, så det ikke sker foreløbig. Han vil forsøge at leve længe, så længe at jeg er gammel nok – og stærk nok! – til at klare mig selv ude i den store vide verden."
I "Rejsekammeraten" følger vi en søn, der ved sin fars dødsleje tænker tilbage på sin barndom i et københavnsk arbejderkvarter og på den store rolle, som hans kærlige far spillede i familien.
Den danske forfatter Peter Dürrfeld (f. 1942) er uddannet lærer og underviste i en lang årrække på N. Zahles Gymnasieskole i København. Peter Dürrfeld debuterede som forfatter i 1976 med romanen "Kandidaten", og siden er det blevet til en perlerække af romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit forfattervirke interesserer Peter Dürrfeld sig i høj grad for skak og musik, hvilket han har udgivet et utal af bøger og artikler om, blandt andet for Kristeligt Dagblad og Information.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rejsekammeraten

Rejsekammeraten