Rent bord Forstør

Rent bord (e-bog, epub)

Af: Carsten Clante

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 2016-12-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711468968
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 908 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
217,45 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter et langt og broget liv blandt jyder og københavnere, fiskere, præster og kapellaner, tømrere og købmænd, skolelærere, journalister og filmfolk, sygeplejesker, læger og irakiske flygtninge bokser Hans Hartmann stadig med sine kvababbelser over et muligt fejtrin i sin ungdom, hvor han som landsbyskolelærer i Vestjylland har været lidt for tæt en af sine kvindelig elever. Eller har han?
Vi får historien fra dengang. Trakasserierne mellem den purunge københavnervikar og fiskerbefolkningen, hans hovedkuldse flugt tilbage til studierne i København og fristelserne fra popverdenen og de lettjente penge. Det bliver også fortællingen om Hans Hartmanns sener Virum-liv som ugeblads- og filmforfatter, hans kones voldsomme afsked med ægteskabet, hans nagende forsæt om at gøre godt, hvad han har forbrudt (hvis han har!), kompenseret ved velmenende hjælpeaktioner overfor sine nærmeste: Bl.a. eks-kommunisten og journalisten Olav, og en sprød og kvæstet kvinde, der sætter sig tungt på ham med sin skrøbelighed, en strandet irakisk flygtning, og en fordrukken overlæge, som kører galt og afsoner i Horserød-lejren.
Ringen sluttes. Vil det omsider lykkes vor plagede helt at få ryddet op i sit liv og få gjort rent bord?
Carsten Clante (f. 1934). Forfatter og tidligere indenrigsredaktør på DR. Medredaktør på magasinet KulturNyt, og instruktør af dokumentarfilmene "Den hårde sandhed" om Tage Skou Hansens forfatterskab, og "Der er stof i os" om narkomani. han er forfatter til fire romaner, hvoraf "Klassen (2006) er hans nyeste.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rent bord

Rent bord