ReStrategy Forstør

ReStrategy (e-bog, epub)

Af: Jens Refshøj

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 234
Dato for udgivelse: 2015-03-13
Udgiver: Akademisk Forlag
ISBN-13: 9788750045236
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 15880 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: FixedFormat

Inden for 10 minutter på e-mail

219,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

ReStrategy - du er kun 5 spørgsmål fra din nye strategi
Ikke alle ledere og virksomhedsejere har lyst eller tid til at sætte sig ind i klassiske strategiske teorier. De vil bare have strategiske værktøjer, der virker. Nu og her. I netop deres virksomhed. I lige præcis deres situation. Det er svært at finde. Derfor denne bog.
ReStrategy er en enkel og effektiv strategiproces, der (re)konfigurerer din virksomheds strategi. Jens Refshøj guider dig fra overordnede ambitioner og mål til fokusstrategier og videre til konkrete handlingsplaner, der sikrer, at I opfylder ambitionerne og når målene. Så I kan sætte nye.
ReStrategy er skrevet til virksomhedsejere, leder og ledergrupper i eksisterende virksomheder, som har brug for en overskuelig og effektiv strategiproces. Bogen er også relevant læsning for strategikonsulenter og MBA-studerende.
"ReStrategy giver dig alt det, du skal bruge til at rebooste din virksomhed. Nemt og overskueligt, lige til at gå til. Strategi er ikke farligt eller komplekst - ikke med ReStrategy."
- Direktør Louise Byg Kongsholm, pej gruppen
"Bogen inspirerer til at kaste sig over strategi arbejdet! Den røde tråd i bogen er netop det tilgængelige og anvisningen af helt konkrete og forståelige modeller og værktøjer, der umiddelbart kan overføres, suppleres og anvendes i egen virksomhed."
- Adm. Direktør Ole Gade, Kongskilde Industries
"ReStrategy gør strategiudvikling til en opdagelsesrejse for enhver leder. Den hører til på enhver strategimedarbejders boghylde – det er sandsynligvis den mest brugbare bog om strategi, du nogensinde har læst."
- Costas Markides, professor i strategisk ledelse, London Business School
"Bogen har mange gode værktøjer og metoder, der er nemme at gå til for ledere i alle brancher og virksomhedstyper." (5 stjerner)
-Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten
Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

ReStrategy

ReStrategy