Robin Hood (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Howard Pyle


Forlag: Griffle
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793234741
Udgave: 1. ebogsudgave
Udgivelsesdato: 14-11-2015
Serie: Lette klassikere
Serienummer: 1
Sideantal: 101 Sider
Illustrator: Per Illum
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2669 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Hvem var Robin Hood? Han var anfører for de fredløse i Sherwood skoven i England. Han tog fra de rige og gav til de fattige. I denne bog møder man også Lille John, en skaldet munk, en stærk smed, Allan og Ellen, som er forelskede i hinanden, og mange dygtige bueskytter. En biskop får sin straf, og sheriffen bliver til grin mange gange.
Formater / udgaver
PRIS
60,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvem var Robin Hood? Han var anfører for de fredløse i Sherwood skoven i England. Han tog fra de rige og gav til de fattige. Imens ventede han sammen med sine mænd på, at kong Richard skulle vende hjem fra pilgrimsrejsen til det helige land, Palæstina. Sheriffen fra Nottingham forsøger flere gange at fange Robin, men forgæves. I denne bog møder man også Lille John, en skaldet munk, en stærk smed, Allan og Ellen, som er forelskede i hinanden, og mange dygtige bueskytter. En biskop får sin straf, og sheriffen bliver til grin mange gange. Robin rammer altid i plet – og de fattige elsker ham. Hvert kapitel er en lille fortælling i sig selv.

Serien Lette Klassikere er kendte værker i læsevenlige udgaver. Bøgerne er velegnede til læsere i folkeskolen, men også voksne, der har dansk som fremmedsprog.

Anmeldelser (0)