Romeren Forstør

Romeren (e-bog, epub)

Af: Lasse Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Demetrios-serien
Sideantal: 421
Dato for udgivelse: 2015-04-16
Nr. i serien: 1
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711442098
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7306 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
87,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rom, år 91 før vor tidsregning. Folketribunen Marcus Livius Drusus bliver myrdet i sit eget hjem, og lægen Demetrios påtager sig modvilligt at opklare forbrydelsen. Sporene fører Demetrios fra Roms laveste slaver til de fornemste adelsfamilier, og videre ind i Abruzzos bjerge, hvor en borgerkrig mellem Rom og Italiens undertrykte folkeslag er under opsejling. Han indblandes i opgøret mellem krigshelten Marius og opkomlingen Lucius Cornelius Sulla. Kan en af de to være morderen? Og hvilken rolle spiller Demetrios’ egen fortid i opklaringen af forbrydelsen? Da folketribunen Marcus Livius Drusus blev myrdet i september 91 f.v.t. døde også hans reformer af den sene romerske republik. Hans planer om at gøre hele Italiens befolkning til romerske borgere faldt til jorden, og en kædereaktion af begivenheder, der førte til en borgerkrig, som Rom var uhyggeligt tæt på at tabe, var sat i gang. Det er på baggrund af disse historiske begivenheder, Lasse Holm iscenesætter sin medrivende krimi om lægen Demetrios og hans opklaring af forbrydelsen.
PRESSEN SKREV:
"Lasse Holm skriver sig ganske mirakuløst ind blandt de ypperste. Og det er et fornemt selskab."
–Weekendavisen
"... tætpakket med intriger, grusomheder, flugt – Romeren er så decideret en actionkrimi. Handlingen udspiller sig i en af Roms mest dramatiske perioder ... god underholdning."
– Politiken, 4 hjerter
"Fortrinlig historisk roman(krimi) fra en blodig og spændende periode om politisk storhed og fald, hvor fiktive såvel som historiske personer optræder side om side. Godt gjort."
– Helle Winther Olsen, lektørudtalelse
"At forfatteren lader sin detektiv være græsk læge med en videnskabelig tilgang til følgeslutninger er blot en af bogens genistreger."
– bog.nu

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Romeren

Romeren