Så er festen slut, Tobias Forstør

Så er festen slut, Tobias (e-bog, epub, drm)

Af: Kirsten Mølvang

Forlag: Dafolo A/S
Format: epub, drm
Sprog: Dansk
Sideantal: 82
Dato for udgivelse: 2006-05-01
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
ISBN-13: 9788771604580
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 314 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Rettigheder: Kopi: 10, Print: 123
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Novellesamlingen "Så er festen slut, Tobias!" henvender sig til mellemtrinnet og har fokus på aktuelle temaer til SSP-arbejdet. Novellerne kan også indgå som et led i danskundervisningen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

132,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Novellesamlingen "Så er festen slut, Tobias!" henvender sig til mellemtrinnet og har fokus på aktuelle temaer til SSP-arbejdet. Novellerne kan også indgå som et led i danskundervisningen. I samlingen kan man fx møde nedenstående personer: - Tobias bor alene sammen med sin far, efter hans forældre er blevet skilt. Han er ulykkelig og ensom, og en dag stjæler Tobias noget slik i en butik - Sandra og Julie går i samme klasse. De er veninder, men en dag bliver de uvenner, og Sandra sms'er efter hjælp hos Anna, en kammerat fra naboskolen. Pludselig står der et tæskehold ... - I Ninas klasse har de aftalt, at alle fødselsdagsgaver skal stjæles. Nina vil gerne leve op til veninderne, men har det samtidig dårligt med at stjæle. Hun er ved at blive syg af forventninger, der peger i forskellige retninger. - Hver dag når Alex går hjem fra skole, bliver han tvunget til at aflevere sine penge til en gruppe drenge. Hvad skal han gøre for at slippe af med sine plageånder? Tyveri, mobning, vold og den spirende seksualitet er nogle af de emner, der berøres i novellerne, som i sprog og handling er tæt på børns virkelighed. Alle tekster lægger op til diskussion og debat. Mange gange er personerne nemlig fanget i dilemmaer som - fx Skal jeg være loyal mod mine kammerater, eller skal jeg gøre det, som min far og mor forventer? For at lette det efterfølgende arbejde er der udførlige arbejdsspørgsmål til alle tekster. Denne bog er den første i en serie på tre. Bøger til de yngste og ældste klasser er planlagt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Så er festen slut, Tobias

Så er festen slut, Tobias

Novellesamlingen "Så er festen slut, Tobias!" henvender sig til mellemtrinnet og har fokus på aktuelle temaer til SSP-arbejdet. Novellerne kan også indgå som et led i danskundervisningen.