Sådan forstår du dine drømme: En praktisk guide til effektivt drømmearbejde – og et bedre liv (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Michael Rohde


Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771582093
Udgivelsesdato: 22-09-2015
Sideantal: 264 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 596 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Praktisk guide til, hvordan du kan arbejde med og forstå dine drømme. Trin for trin viser bogen – med udgangspunkt i forskningen i drømmepsykologi - hvordan du skal gå til dine drømme.
Formater / udgaver
261,00 kr
228,50 kr
PRIS
228,50 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vi drømmer om alt muligt: Tænder og utroskab, babyer og atomkrige, berømtheder og broer, død og ulykke, cirkler og bryllupper, edderkopper og ekskærester, farver og fugle, hår og indbrud, krig og orme, politi og nøgenhed, sex og shopping, tog og tatoveringer.

Alle mennesker drømmer to timer hver nat. Og vores drømmes indhold afspejler meget præcist alt det, som er på spil i os. Tænk hvis du tydeligt kunne forstå det, dine drømme fortæller om dig selv?

Denne bog er en praktisk guide til, hvordan du kan arbejde med og forstå dine drømme. Trin for trin viser bogen - med udgangspunkt i forskningen i drømmepsykologi - hvordan du skal gå til dine drømme. Bogen indeholder også et stort leksikon over 100 drømmesymboler og -temaer med forklaring på, hvad de kan betyde.

Sådan forstår du dine drømme henvender sig til dig, der gerne vil forstå, hvad dine drømme betyder, og hvordan du enkelt og praktisk kan arbejde med dem.

Forfatteren Michael Rohde er cand.merc., bachelor i psykologi og forsker i drømme, bl.a i samarbejde med forskere fra Lunds Universitet. Foredragsholder og indehaver af en af Danmarks mest populære blogs om drømme, og hvordan man forstår dem.

Anmeldelser (0)