Sårbarhed. Med mindfulness og accept gennem angst og smerte Forstør

Sårbarhed. Med mindfulness og accept gennem angst og smerte (e-bog, epub)

Af: Eve Bengta Lorenzen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 2015-06-02
Udgiver: L&R Business
ISBN-13: 9788750044673
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1047 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

260,95 kr
epub
175,10 kr

175,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden, og mærket lettelsen, når der igen var en fornemmelse af at kunne fungere "normalt".
Bogen udforsker sårbarheden, mindfulness og transformation i mødet mellem mennesker. Herunder hvorledes sårbarhed kan være vejen til fordybelse, glæde og kreativitet fremfor til angst, skam og smerte. I livet i almindelighed og i mødet mellem sundhedsfaglige og patienter.
Bogen kan læses, uanset om man befinder sig i den professionelles stol, sidder i venteværelset, eller blot har lyst til at opnå større indsigt i sårbarhedens væsen. Den inviterer ind i modet til at være sårbar og dermed modet til at møde op som menneske, både i de professionelle og de nære relationer.
Den gennemgående case med patienten fra Rigets smerteklinik er en fortælling om et menneske, der transformerer angst, smerte og lidelse. Her udfoldes mindfulness og muligheder, der normalt skjules bag reaktive mønstre, forsvar og overlevelsesmekanismer.
Herigennem vises en vej ud af stress og krise, og hvorledes en forståelse af den menneskelige sårbarhed ligger dybt integreret i arbejdet med det evidensbaserede behandlingsprogram MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sårbarhed. Med mindfulness og accept gennem angst og smerte

Sårbarhed. Med mindfulness og accept gennem angst og smerte