Saltning Forstør

Saltning (e-bog, pdf)

Af: Peter Zeuthen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: pdf
Sprog: Dansk
Serietitel: Konserveringsteknik 2
Sideantal: 84
Dato for udgivelse: 2013-08-26
Nr. i serien: Kapitel 8
Udgiver: Biofolia
Medforfattere: Peter Zeuthen, Leif Bøgh-Sørensen
ISBN-13: 9788791319723
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3271 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Kapitel 8 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

46,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kapitel 8 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Saltning

Saltning

Kapitel 8 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning...