Samlede skuespil / bd. 4: De lystige koner i Windsor / Julius Cæsar / Som man behager / Hamlet / Helligtrekongersaften / Troilus og Cressida (E-bog, Epub, Dansk)

Af: William Shakespeare

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 648
Dato for udgivelse: 2017-11-27
Oversætter: Niels Brunse
ISBN-13: 9788702208221
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 569 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
41,30 kr
PRIS
41,30 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

William Shakespeares samlede værker 1-6

Bind 4
De lystige koner i Windsor
Julius Cæsar
Som man behager
Hamlet
Helligtrekongersaften
Troilus og Cressida

Bind 4 indeholder flere af Shakespeares allermest berømte skuespil. De store tragedier Hamlet og Julius Cæsar behøver ingen nærmere præsentation, ligesom komedien De lystige koner i Windsor nok også er kendt af mange. Det er den, hvor den tykke ridder Falstaff ser sine snedige planer krydset af et par borgerkoner, der ganske rigtigt har sans for humor – de får ham både båret ud i en vasketøjskurv og klædt ud som en gammel kælling.

De elegante, underfundige komedier Som man behager med skildringen af livet i Ardennerskoven og med Shakespeares mest indtagende ”bukserolle”, den forklædte Rosalinde, og Helligtrekongersaften med narren Feste og den sure hushovmester Malvolio og kærlighedstrekanten mellem grevinde Olivia, hertug Orsino og den unge Viola, hører til Shakespeares bedste i den genre. Og som sjette stykke i bindet kommer Troilus og Cressida, en sjældent spillet, men interessant, bitter tragikomedie om hvordan en langvarig krig, den trojanske, forgifter både heltemod og kærlighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Samlede skuespil / bd. 4: De lystige koner i Windsor / Julius Cæsar / Som man behager / Hamlet / Helligtrekongersaften / Troilus og Cressida

Samlede skuespil / bd. 4: De lystige koner i Windsor / Julius Cæsar / Som man behager / Hamlet / Helligtrekongersaften / Troilus og Cressida