Samværdighed - Når krop, hjerte og tanke styrker relationen og resultatet Forstør

Samværdighed - Når krop, hjerte og tanke styrker relationen og resultatet (e-bog, pdf)

Af: Thomas Michaelsen

Forlag: editArt forlag
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788799668618
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4366 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

136,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Samværdighed – Når krop, hjerte og tanke styrker relationer og resultater – er skrevet til dig, der synes, det er vigtigt at passe godt på dig selv og vise, hvem du i virkeligheden er. Til dig, der synes, at livet er værd at leve med overskud, glæde og optimisme – i alle de relationer, du indgår i. Til dig, der tør leve livet og ønsker at få øje på alt det liv, du allerede indeholder. Derfor henvender den sig både til lederen i det private og i det offentlige, til bageren, kokken, den arbejdsløse, til manden i 30’erne, kvinden i 40’erne, teenageforældrene og deres børn, til medarbejdere, der har konflikter i kommunikationen, eller medarbejderen, som lige nu overvejer at skifte job.
Alle har vi brug for at indgå i sunde og værdige relationer, at vise, hvem vi er og passe godt på os selv med samværdighed. I alle de situationer vi kommer i. Hvad enten vi leder, konfliktløser, kommunikerer, planlægger, siger til og fra eller lægger budget, så har vi brug for at bevare en samværdighed i relationen.
Bogen her byder på en samling konkrete værktøjer, et godt grin, en alvorlig opsang og nogle inspirerende historier om, hvordan du kan vælge at leve dit liv – og være dig selv sammen med andre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Samværdighed - Når krop, hjerte og tanke styrker relationen og resultatet

Samværdighed - Når krop, hjerte og tanke styrker relationen og resultatet