Sandhedens magt/En speget affære Forstør

Sandhedens magt/En speget affære (e-bog, epub)

Af: Charlene Sands

Forlag: Harlequin
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Passion
Dato for udgivelse: 2015-02-01
Medforfattere: Charlene Sands, Jill Shalvis
ISBN-13: 9789150785418
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1586 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

65,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sandhedens magt

De mødes på en bar en stjerneklar nat, gnisterne flyver, og de tilbringer en uforglemmelig nat sammen. Hun, Katherine Grady og den fattige svinefarmer og soldat, Brett Applegate.
Da Justin kommer hjem efter sin tur i Afghanistan får han et chok. Den kvinde, han delte en seng med 18 måneder tidligere, kommer gående med en lille dreng - som ligner ham til forveksling.
Katherine får også et chok, da hun opdager at, Brett er død. Det næste får hun, da den mand, hun havde tilbragt den weekend med i New York, kommer slentrende hende i møde i skikkelse af den stenrige ranchejer Justin Slade, og vender op og ned på hendes liv ...


En speget affære

Det er da meget let at sværge at være single.
Dr. Nicole har for travlt til kærligheden. Hendes job som kirurg fylder hele hendes verden, og sådan foretrækker hun det. Det vil sige, indtil hun møder den alt for charmerende Ty O'Grady. Den sexede arkitekt med hans frække, irske accent får hende til at tænke på andet end medicin. Så hun ordinerer sig selv en indgående - men midlertidig - omgang forførelse, for en gang for alle, at få kureret denne irriterende Ty-feber!
Stædig, stærk og total tiltrækkende - Nicole passer bare til Ty, synes Ty. Da en erotisk berøring fører til en mere og endnu en, begynder denne omstrejfende fyr pludselig at tænke på at få et forhold, der varer for evigt ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sandhedens magt/En speget affære

Sandhedens magt/En speget affære