Scener fra et anbragt liv (Ebog, Epub, Drm, Dansk)

Af: Sabine Beck


Forlag: Billesø og Baltzer
Format: epub, drm
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778423771
Udgivelsesdato: 17-11-2015
Sideantal: 318 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 5693 KB
Kopibeskyttelse: AdobeDRM
Kort beskrivelse
Manglende omsorg, mobning, lavt selvværd, skilsmisser, kriminalitet, svigt, død, vrede, vold, alkohol, hash og destruktiv adfærd er nogle af de voldsomme nøgleord i denne bog. Bogen giver et unikt indblik i 12 vidt forskellige unge menneskers liv. Det eneste, de har tilfælles, er, at de blev fjernet fra hjemmet og anbragt på forskellige opholdssteder. De unge fortæller skræmmende oprigtigt om deres opvækst inden anbringelsen, mødet med ”systemet”, livet som anbragt og ikke mindst, hvordan den kaotiske opvækst har påvirket deres liv som voksne. Sigtet med bogen er, at voksne, der uddanner sig til at arbejde med socialt udsatte unge, kan se, hvad anbragte unge selv tænker om det, de har været igennem både før, under og efter anbringelserne. Bogen er skrevet således, at et bredt publikum med interesse for målgruppen kan læse med.
PRIS
186,70 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Tidligere anbragte unge ved, hvordan det føles at blive anbragt og være anbragt. De har oftest haft en hård opvækst i belastede familier, mødt mange behandlere og levet på anbringelsessteder med andre anbragte unge. De beretter gribende om de tanker, sorger, glæder og følelser, livet som anbragt har givet anledning til. De kan fortælle om de udfordringer og begrænsninger, livet har givet dem. Denne værdifulde viden giver stof til eftertanke, da det ikke altid er den teoretiske viden, som passer helt ind i den virkelige verden.Her får man både en chance for at lytte til dem, det handler om - samt få en forståelse for de anbragtes egne erfaringer.De unge har indvilliget i at fortælle åbent om deres livsforløb, deres opvækst inden anbringelsen, mødet med "systemet", livet som anbragt og livet efter anbringelsen. Afsluttende giver de en vurdering af, hvad de tænker om deres liv, når de ser tilbage på det hele. Hvilken betydning føler de, at deres historie har for dem som voksne? Bogen indeholder oplæg til debat om systemet.

Indhold
Indledning ved Sabine Beck
Livshistorier 1. Døden kom til at fylde hele mit liv 2. Hashen ødelagde meget for mig 3. Jeg kom på gale veje 4. Jeg har altid været klar over, at der var noget, der ikke var rigtigt i min familie 5. Det var altid mig, der fik skideballen 6. Mellem to verdener 7. Isen i min hjerne begynder at smelte 8. Jeg fortæller ikke historien, fordi det er synd for mig, men fordi det var det, der skete 9. Vrede 10. Der er intet godt i hverken hash eller stoffer 11. Jeg havde svært ved at mærke mig selv 12. Mit køn gjorde livet besværligt for mig

Anmeldelser (0)