Sejrens sødme/Gensyn i Hollywood Forstør

Sejrens sødme/Gensyn i Hollywood (e-bog, epub)

Af: Lynn Raye Harris

Forlag: Harlequin
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Julia
Dato for udgivelse: 2015-01-01
Medforfattere: Lynn Raye Harris, Trish Wylie
ISBN-13: 9789150785159
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1826 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

65,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sejrens sødme

Sladderpressens favorit, Caroline Sullivan, skjuler sine bekymringer bag et blændende smil. Hendes tidligere kæreste, Roman Kazarov, har netop vendt tilbage til USA. Er han ude efter hævn, fordi hun afviste ham så grusomt, vil han overtage hendes skrantende familievirksomhed?
Den russiske forretningsmand er nu rigere og mere magtfuld end nogensinde. Han har lært på den hårde måde, at man ikke skal forveksle ægte følelser med lidenskab. Men da han møder den smukke Caroline igen, får han sværere og sværere ved at skældne. Vil Roman være i stand til at gennemføre den hævn, han har planlagt, eller vil hans følelser få overtaget?


Gensyn i Hollywood

Cassidy Malone betragter sig selv som en ganske almindelig og let buttet skolelærer, som er totalt uegnet til et liv i Hollywood. Desværre er hun nu overladt til den berømte filmproducer og sin gamle kæreste Will Ryans nåde og barmhjertighed.
For år tilbage havde hun underskrevet en kontrakt vedrørende et filmmanuskript, som nu skal færdiggøres. Wills djævelske smil og overvælende charme får hende til at længes hjem til sikkerheden i klasselokalet, for hun er bange for, at han igen vil knuse hendes hjerte.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sejrens sødme/Gensyn i Hollywood

Sejrens sødme/Gensyn i Hollywood