Sensitive unge Forstør

Sensitive unge (e-bog, epub)

Af: Athina Delskov

Forlag: Forlaget Aronsen
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 360
Dato for udgivelse: 2015-09-29
Udgivelse: 1
Medforfattere: Athina Delskov, Lene Sonne
ISBN-13: 9788793338074
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2179 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Bogen omhandler det sensitive personlighedstræk hos de 13 til 20-årige. Den giver et indblik i hvordan det er at være sensitiv, og kan både læses af de unge, forældre, bedsteforældre eller fagpersoner.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

110,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fortsættelsen til bestselleren Sensitive børn der udkom i september 2014. Sensitive unge er den første bog nogensinde, der beskriver, hvordan det er at være ung og sensitiv. Sensitive unge er en bog, der, på samme måde som Sensitive børn, handler om, hvordan den unge ser verden. Mange sensitive unge bliver misforståede både af sig selv og af deres omgivelser. Ofte bliver deres behov og vanskeligheder slået hen som, ’at de bare er i puberteten’. Nogle af de unge, der dropper ud af ungdomsuddannelserne, kunne meget vel være unge sensitive, der ikke trives i de rammer, de unge skal fungere under. Bogen belyser, hvilke redskaber og rammer der skal til, for at også de sensitive unge kan trives både i hjemmet, i fritidslivet og i uddannelsessystemet. Bogen omfatter unge fra 13-20 år. Den bygger på en række interviews med unge, så det bliver de unge selv, der fortæller, hvordan de oplever deres verden, og hvad de har brug for fra omgivelserne. Derudover vil der være interviews med forældre og forskellige faggrupper omkring de unge for at afdække problematikker og løsningsmuligheder. Forfatterne kæder det hele sammen og giver deres egne menneskelige og faglige bidrag. Om forfatterne: Athina Delskov er psykolog og formand i HSP-foreningen, en forening for særligt sensitive mennesker. Lene Sonne er pædagog med mange års erfaring som leder i daginstitutioner og som psykoterapeut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sensitive unge

Sensitive unge

Bogen omhandler det sensitive personlighedstræk hos de 13 til 20-årige. Den giver et indblik i hvordan det er at være sensitiv, og kan både læses af de unge, forældre, bedsteforældre eller fagpersoner.