Sille og den store, lille skovflåt Forstør

Sille og den store, lille skovflåt (e-bog, pdf)

Af: Gry Kappel Jensen

Forlag: Turbine Forlaget
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Dato for udgivelse: 2012-02-23
ISBN-13: 9788770908610
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 54075 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Da Sille skal i bad om aftenen, sidder der en lillebitte sort knop lige ved navlen... Få aflivet alle skrækforestillinger om skovflåter sammen med dine børn.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
246,50 kr
pdf
33,00 kr

33,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”En skovflåt er sådan et klamt og ulækkert dyr med mange ben, der lever af blod. De gemmer sig i naturen, og de kan finde på at springe på én og bide én og drikke ens blod. Bare så I ved det”, siger Frederik, Silles storebror... Sille er blevet rigtig bange, efter at Frederik har fortalt hende om skovflåter. Faktisk så bange at hun helst ikke vil ud og lege med de andre mere. Tænk, hvis skovflåterne ligger på lur efter hende på legepladsen med deres skarpe tænder! Tænk, hvis de følger efter hende hjem og gemmer sig i skabet på hendes værelse! På skovtur med mormor ser Sille heldigvis ingen store, stygge flåter. Men da hun skal i bad om aftenen, sidder der en lillebitte sort knop lige ved navlen... Få aflivet alle skrækforestillinger om skovflåter sammen med dine børn! Gry Kappel Jensen, der også har skrevet “Wilbur den gule kat” og “Fuglen, der ikke kunne fløjte” har skrevet en sød og meget lidt uhyggelig historie om de små skovtursterrorister. Stine Gram Sørensen, som står bag illustrationerne i “Buster Baktus - Den store vaskehænderbog”, har tegnet de mest hyleskægge bæster til! Bagerst i bogen findes et faktaopslag til forældre, pædagoger og lærere om skovflåten, og hvad man skal gøre, hvis man får den på sig. God læsning og god skovtur!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sille og den store, lille skovflåt

Sille og den store, lille skovflåt

Da Sille skal i bad om aftenen, sidder der en lillebitte sort knop lige ved navlen... Få aflivet alle skrækforestillinger om skovflåter sammen med dine børn.