Sindets Illusioner Forstør

Sindets Illusioner (e-bog, pdf)

Af: Ulrik Lauritzen

Forlag: Ulrik Lauritzen
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788771433357
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1136 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

94,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen præsenterer fire grundlæggende illusioner i sindet: Disse er hovedårsagen til vores psykiske problemer. Så længe de er dominerende, og uanset om vi er bevidste om dem eller ej, vil vi opleve, at mange problemer blot gentager sig i det uendelige. "Sindets Illusioner" præsenterer en enighed blandt førende forskere og filosoffer. Med dem i ryggen introduceres idéer med gennemgribende indflydelse, der går langt ud over, hvad man ellers ville opnå; idéer, der ikke så meget beskæftiger sig med sindets indhold som med dets funktion. Det er her, vi kan gøre en reel forskel. At ændre negative tanker til positive har ingen reel effekt, når man ser udvikling over tid. Det er bogens grundpåstand, at ingen sand menneskelig udvikling kommer uden om at bryde med disse illusioner.
Illusionerne har længe været kendt inden for både videnskab og tro, og bogen er blevet til på baggrund af to års research i alt fra gammel filosofi, anvendt filosofi og religion til kvantefysik og nye landvindinger i neuropsykologi og psykiatri.
Bogens øvelser er designet til at kunne udføres af alle og vil have en effekt på alle mennesker. Sproget er letlæseligt, og bagerst i bogen findes tre appendixer med uddybende information.
Bogen henvender sig til alle med interesse for udvikling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sindets Illusioner

Sindets Illusioner