Skæbnebilleder Forstør

Skæbnebilleder (e-bog, pdf)

Af: Søren Krøjer

Forlag: Søren Krøjer
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-07
ISBN-13: 9788799679621
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1024 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
206,65 kr
pdf
136,15 kr

136,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

SKÆBNEBILLEDER er historierne om generationen, der blev født under den sidste Verdenskrig. Den voksede op under efterkrigstidens mangler, oplevede den spirende velstandsstat med kold stormagtskrig, varm Vietnamkrig, ungdomsoprør og uddannelser. Det er billederne om halvfjerdsernes energiproblemer, fattigfirserne, nullernes økonomiske overforbrug og uansvarlighed, det arabiske forår og finanskrisen; alt set fra den danske provins.
Søren Krøjer skildrer i farvemættede billeder naturens mægtige kræfter, tvivl og tab, ansvar og anstændighed, kærlighed og kunst, udviklinger og ulykker, samfundskonflikter og energiproblemer, død og drab, sygdom og håb, lige dér, hvor mennesker møder deres skæbne.
SKÆBNEBILLEDER er 34 forbundne fortællinger, der med følsomhed og indlevelse skildrer sin generations livsvilkår - gennem alle livets stadier - med et glimt i øjet og bidende samfundskritik.
SKÆBNEBILLEDER er en moderne stilsikker bog, der blander fiktion med virkelighed og skildrer både samfundsudviklingen og personernes skæbner i afsluttede fortællinger, der tilsammen udgør et nuanceret og stemningsmættet billede af de sidste 70 års livsoplevelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skæbnebilleder

Skæbnebilleder