Skjulte dybder Forstør

Skjulte dybder (e-bog, epub)

Af: Ann Cleeves

Forlag: Forlaget Hetland
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Vera
Sideantal: 368
Dato for udgivelse: 2015-09-25
Udgivelse: 1. ebogsudgave
Nr. i serien: 1
Oversætter: Brian Christensen
ISBN-13: 9788799666379
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1237 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
"Skjulte dybder" er en del af Ann Cleeves’ kriminalserie om Vera Stanhope. Serien danner baggrund for DRs populære tv-serie VERA.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
114,70 kr
epub
192,50 kr

192,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En morder holder øje … et samfund venter … På en varm sommeraften ved Northumberlands kyst kommer Julie Armstrong sent hjem og finder sin søn kvalt og placeret i et badekar fyldt med vand og vilde blomster. Det smukt arrangerede åsted fascinerer vicepolitikommissær Vera Stanhope. Men et nyt lig dukker hurtigt op – igen i vand og dækket af blomster. Vera skal arbejde hurtigt for at finde frem til morderen inden han atter bruger døden som en del af sin kunst. Mens de lokale er tvunget til at dele deres dybeste, mørkeste hemmeligheder, holder morderen øje, venter og planlægger en ny våd og smuk grav. "Skjulte dybder" er en del af Ann Cleeves’ kriminalserie om Vera Stanhope. Serien danner baggrund for DRs populære tv-serie VERA. Ann Cleeves (f. 1954) er også forfatteren bag Shetland-serien som omfatter bl.a. bøgerne "Sort som ravnen", "Dødvande" og "Blå luft". Hun modtog i 2006 Storbritanniens største krimipris ”The Duncan Lawrie Dagger Award” for "Sort som ravnen"

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skjulte dybder

Skjulte dybder

"Skjulte dybder" er en del af Ann Cleeves’ kriminalserie om Vera Stanhope. Serien danner baggrund for DRs populære tv-serie VERA.