Skriftens veje (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Inger Maibom, Johannes Fibiger, Søren Søgaard


Forlag: Hans Reitzels Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776758066
Udgave: Edition 1
Udgivelsesdato: 11-03-2011
Udgiver: Academica
Sideantal: 288 Sider
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 8670 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
204,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der er ikke én vej til skrive godt eller undervise andre i skrivning, men utallige vejkryds, som både skribenter og skrivevejledere skal navigere i. At skrive betyder at træffe valg. Ikke bare om emner, genrer, layout eller målgruppe, men også om ordvalg, tekstbånd og flow. For at kvalificere disse valg har man brug for en guide. Skriftens veje er et klart svar på denne udfordring!  

Skriftens veje er den første bog af sin art, der både beskriver skrivning og skriftlighed indgående og giver konkrete anvisninger på, hvordan man både bliver en bedre skribent og en dygtig underviser i skriveprocesser. Målet er at skabe ruter ind i skriftens forunderlige verden og gøre feltet farbart i form af en samlet fremstilling af hånd- og computerskrivning, proces- og produktskrivning, genreskrivning og responsgivning.

Skriftens veje giver både læreren og den lærerstuderende et solidt fundament inden for et område, der mere end nogensinde før er centralt for både studier og undervisning. Bogen er skrevet af skrivelærere med livslange erfaringer, der strækker sig fra indskolingens legeskrivning til akademisk skrivning, journalistisk formidling og bogudgivelser.

Anmeldelser (0)